adidas nmd herre blå

Comments · 165 Views

adidas nmd herre blå
adidas nmd herre blå
adidas nmd herre blå

adidas ultra boost 21 dame lavet i forbindelse med Parley Ocean Plastic. 50% af det øvre er tekstil og 75% af tekstilet er Primeblue-garn. Dernæst har vi et Sashiko-lignende mønster gennemført i hvid og blå patchwork vævning. Et gennemskinneligt blondebur og hæltæller bruges, mens en hvid Boost mellemsål og en stretchweb ydersål med kontinentalt gummi afslutter udseendet.
/br/br
Denne adidas nmd herre blå har en vandtæt overdel, der også tilføjer detaljer fra trail løbesko og GORE-TEX. Dernæst har vi mere greb om ydersålen for at bekæmpe det hårdere vejr. Fremhævelsen af parret er et tropisk mønster på overdelen, der giver dem et unikt look. Endelig slutter en Black Boost mellemsål og en matchende Continental-ydersål i gummi.
/br/br
Denne nike air max 90 herre rød kommer klædt i en Summit White, White, Grey Fog og Black farvekombination. Konstrueret med mesh, ruskind og læder, mens lærred vises på skærmen. Dernæst har vi halvgennemsigtige områder, polka dots løber over det meste af parret sammen med et Venn-diagramlignende mærke på tungen. Endelig afslutter en gennemskinnelig ydersål af tyggegummi udseendet.
/br/br
Når man går over denne take a look, har den en ren hvid, blå og rød farvekombination, der matcher Walker's Porsche. Konstrueret med sejlskind på paneler og mudderbeskyttelse for et ældre look, mens glat læder pryder hæl- og ankeloverlejringer. Dernæst har vi sejl lærred rundt om anklen, mens rødt lærred dækker tåboksen, hælen, spidsen og det meste af ydersålen.

Comments