26 w - Translate

Višestruke dobrotvorne organizacije rade cijelo vrijeme kojima su prijeko potrebna sredstva, a neke od njih su i hitne. Nije da donirate nekome tko će iskoristiti novac za stvaranje luksuza. umjesto toga, ljudi koji podupiru dobrotvorne svrhe moraju pronaći razloge koji imaju relevantne potrebe, kao što je prikupljač sredstava za zdravstvo ili netko tko si ne može priuštiti putovanje samo da vidi svoju obitelj.
U Europi i Ujedinjenom Kraljevstvu internetske platforme za prikupljanje sredstava nude niz namjena i prednosti. Ove platforme pružaju široku mrežu provjerenih dobrotvornih organizacija i ciljeva, omogućujući donatorima da odaberu gdje će njihovi doprinosi imati najveći učinak. Oni nude transparentnost, omogućujući donatorima da prate kako se njihova sredstva koriste. Štoviše, internetske platforme pojednostavljuju postupak doniranja, nudeći različite opcije plaćanja i porezne poticaje, gdje su primjenjivi.
Pronađite dobrotvornu organizaciju koju ćete podržati i odaberite prikupljanje sredstava kampanja povezana s tom dobrotvornom organizacijom. Možete temeljito provjeriti i napraviti plan za podupiranje dobrotvornih organizacija. I, naravno, ne mislimo da bacite euro u kutiju za prikupljanje. To je dobro samo po sebi, ali to se odnosi na sve dobrotvorne organizacije koje podupirete.
za više informacija : https://whydonate.com/hr/blog/....dobrocinstvo-kao-dob

Potpuni Vodič Za Podržavati Dobrotvorne Organizacije | WhyDonate
whydonate.com

Potpuni Vodič Za Podržavati Dobrotvorne Organizacije | WhyDonate

Pročitajte ovaj blog i saznajte sve ako želite podržati dobrotvorne organizacije. Od početka do kraja, sve objašnjeno na jednom mjestu - WhyDonate!
#PodržiteDobrotvorneOrganizacije #PrikupljanjaNovcaZaDobrotvorne #NeprofitneOrganizacije